بسیاری شهرداری را تحت فشار می گذارند که لیست ساختمان ها منتشر نشود، تقریبا ۳۰ درصد از ساختمان ها متعلق به وزارتخانه هاست و ۷۰ درصد آنها که تعداد زیادی از آنها تجاری و مسکونی است متعلق به افراد صاحب نفوذ است که نمی گذارند لیست آنها منتشر شود.
به گزارش اخبار ساختمان، در سطح شهر تهران ۳۳ هزار ساختمان ناایمن وجود دارد که ۱۲۹ مورد آنها در شرایط پرخطر و بحرانی قرار دارند. اینکه مدیران شهری در هر دوره ای، اقدامات و اتفاقات دوره پیش که بیشتر رنگ و بوی سیاسی و جناحی دارد را قبول ندارند، بر کسی پوشیده نیست، اما این بار جان هزاران نفر از مردم کلانشهر ۱۸ میلیون نفری تهران در روزها که هزاران نفر از شهرهای مختلف به ادارات و ساختمان های ادارای و تجاری آن مراجعه می کنند، در میان است.
از سوی دیگر، بسیاری از ساختمان های ناایمن تهران متعلق به وزارتخانه ها و سازمان های دولتی است که در دوره پنجم شورای شهر و با تخریب ساختمان سینا اطهر، این بحث به میان آمد، امری که هر روز انتشار اسامی به تعویق می افتاد و به عمر شورای شهر پنجم نرسید.
یک منبع آگاه در شهرداری تهران گفت: بسیاری از ساختمان های ناایمن متعلق به افراد صاحب نفوذ و وزارتخانه ها است و آنها اجازه انتشار لیست ساختمان های ناایمن را نمی دهند. بسیاری شهرداری را تحت فشار می گذارند که لیست ساختمان ها منتشر نشود، تقریبا ۳۰ درصد از ساختمان ها متعلق به وزارتخانه هاست و ۷۰ درصد آنها که تعداد زیادی از آنها تجاری و مسکونی است متعلق به افراد صاحب نفوذ است که نمی گذارند لیست آنها منتشر شود. باید اراده ای فراتر از شهرداری پشت ماجرا باشد و در یک طرح ضربتی این ساختمان ها پلمب و تخریب شوند و گرنه به زودی شاهد عمل کردن این بمب های ساعتی در تهران خواهیم بود.
اعتماد آنلاین
بدون دیدگاه