دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: کوره ها در ۲۲ کارخانه سیمانی کشور خاموش هستند در حالی که کوره های کارخانه های سیمان باید در ۲۴ ساعت شبانه‌روز روشن بماند و قطعی مکرر چند ساعته به معنای توقف به کار کوره هاست.

به گزارش اخبار ساختمان، علی‌اکبر الوندیان، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان از اختلال در عملکرد کارخانه های سیمان کشور در پی قطعی برق و گاز این واحدهای صنعتی خبر داد و اظهار کرد: عرضه گاز به کارخانه های سیمانی از ۱۵ مهر ماه محدود شده و این محدودیت از آن تاریخ تاکنون به تدریج شدت یافته است، اکنون گاز بسیاری از کارخانه های سیمانی قطع است و کارخانه هایی مانند سیمان تهران به دلیل همجواری با مناطق شهری اجازه استفاده از مازوت را هم ندارند در نتیجه تولید در تمام خطوط آن متوقف است، نه تنها در سیمان تهران در کارخانه های سیمان شمال، سیمان فیروزکوه و سیمان آبیک هم کوره ها خاموش هستند، در سیمان آبیک هر دو کوره این کارخانه خاموش است در حالی که سیمان آبیک از تولیدکنندگان بزرگ سیمان کشور به شمار می آید.
وی افزود: علاوه بر استان تهران در خراسان های شمالی، رضوی و جنوبی نیز با توقف به کار کارخانه ها به دلیل قطعی برق مواجه هستیم.
الوندیان خاطرنشان کرد: کوره ها در ۲۲ کارخانه سیمانی کشور خاموش هستند در حالی که کوره های کارخانه های سیمان باید در ۲۴ ساعت شبانه روز روشن بماند و قطعی مکرر چند ساعته به معنای توقف به کار کوره هاست و امکان تولید کلینکر را به کل از بین می برد، بنابراین اکنون کارخانجاتی که تولید آنها به کل متوقف نشده تنها می توانند در ساعاتی که برق وصل است سیمان تولید کنند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان تصریح کرد: کارخانجات با وجود تعطیلی تولید مجبور هستند حقوق و دستمزد کارکنان را پرداخت و نیروی انسانی خود را حفظ کنند چون این نیروها آموزش دیده و متخصص هستند و پس از پایان محدودیت ها باید فعالیت خود را از سر بگیرند با این حال نگران وجود دارد که طولانی شدن توقف تولید کارفرمایان را پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان با مشکل مواجه کند.
وی ادامه داد: از آنجا که سیمان صنعتی مادر است کاهش تولید در این صنعت به تضعیف عملکرد صنایع دیگر در بالادست و پایین دست آن می انجامد، صنایعی مانند ساخت و ساز و حمل و نقل از جمله این صنایع هستند.
الوندیان گفت: در هفته گذشته شرکت های سیمانی نتوانستند کف عرضه را در بورس کالا رعایت کنند.
وی یادآور شد: در زمستان سال گذشته هم صنعت با بحران انرژی روبه‌رو بود اما امسال هم شدت بحران بیشتر شده و هم زودتر آغاز شده است، در سال گذشته گاز صنعت سیمان از ۱۵ آبان محدود شد اما این تاریخ امسال به ۱۵ مهر تغییر کرد و بدیهی است خسارت بیشتری به صنعت تحمیل می کند و در این شرایط کارخانه هایی که برای جبران محدودیت برق به استفاده از ژنراتورهای گازی و دیزلی روی آورده اند با مشکل تامین نشدن گاز و گازوئیل برای روشن نگه داشتن ژنراتور روبه‌رو هستند.
قدس آنلاین

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *