ظرفیت چربی گیر رستوران را چگونه محاسبه کنیم؟
محاسبه ظرفیت چربی گیر رستوران یکی از دغدغه های هر رستوران داری است. برای محاسبه چربی گیر باید جنس آن را تعیین کنیم سپس با توجه به فرمولهای متن اندازه مورد نظر را خریداری کنیم. به گزارش اخبار ساختمان، آشپزخانههای صنعتی، از رستورانها و تالارها گرفته تا ارائهدهندگان خدمات غذایی، با چالش پساب چرب روبرو هستند. استفاده گسترده از روغن در پختوپز، منجر به تولید حجم زیادی پساب چرب میشود که از سینکهای ظرفشویی، ماشینهای ظرفشویی و کفشویهای آشپزخانه خارج شده و وارد لولههای فاضلاب میگردد. این مسئله باعث گرفتگی لولهها شده و مشکلاتی جدی ایجاد میکند.
برای مقابله با این مشکل، ارگانهای زیستمحیطی و شهرداریها در سراسر جهان، استفاده از دستگاههای چربیگیر را برای رستورانها و آشپزخانههای صنعتی اجباری کردهاند. این دستگاهها که در اندازههای مختلف از جمله سایز کوچک برای مصارف خانگی و سایز بزرگ برای مکانهای بزرگتر ارائه میشوند، نقش مهمی در جلوگیری از ورود چربی به سیستم فاضلاب ایفا میکنند. با قرار گرفتن یک مخزن چربیگیر در مسیر خروجی لولههای فاضلاب، چربی از پساب جدا شده و از گرفتگی لولهها.. ... ادامه مطلب